Защо в България няма да се случи това, което стана в Италия с COVID-19

1308

Доц. Мангъров, станал особено популярен с твърденията си за коронавируса и провокацтивния тон към Националния оперативен щаб, обяви, че миенето на ръцете е много по-добра борба срещу COVID-19, отколкото маските. 

В нашата страна никога няма да се случи това, което се случи в Италия или Испания, просто защото тези две държави са на четвърто и пето място по продължителност на живота в света. Там има много възрастни и уязвими хора“, каза той, предаде БНТ.

Доц. Мангъров направи интересно сравнение между ситуацията в България и тази в Италия. „В нашата страна никога няма да се случи това, което се случи в Италия и в Испания, просто защото Италия и Испания са на четвърто и пето място в света по средна продължителност на живота. Там има много хора, които са на възраст, които са уязвими.“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама