Изграждат още една площадка за кучета в Шумен (СНИМКИ)

73

Нова модерна площадка за свободно разхождане на кучета ще бъде изградена в Шумен

Тя ще бъде обособена на зелената площ, която се намира срещу блока на ул. „Дедеагач“ № 9 в кв. „Тракия“. Теренът, който вече е изравнен, ще е с размер 15х25 м. и в момента мястото се подготвя за поставяне на огражденията, съобщават от Общината.

Снимка: Община Шумен

Площадката ще е подходяща за разходка както на по-малки, така и на по-големи породи кучета. Тя ще бъде оборудвана с различни съоръжения за игра на домашните любимци. На територията на площадката ще бъдат поставени пейки, предназначени за отдих и почивка за стопаните на четириногите. Ще се монтират и кошчета за отпадъци.

Снимка: Община Шумен

Това е третата площадка за свободно разхождане на кучета, която ще се изгради в Шумен. Припомняме, че в града вече има две такива площадки – в северната част на Градската градина и на входа на парк „Кьошковете“. Едната е предназначена за по-малки домашни любимци, а другата – за по-големи породи кучета.

Снимка: Община Шумен

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама