Искат постоянен арест за задържания за катастрофата с Милен Цветков

541

Прокуратурата ще поиска постоянното задържане на арестувания за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков

На 22-годишния Кристиан Николов беше повдигнато обвинение за причиняване на смърт след употребата на наркотици – амфетамини и канабис. Той е управлявал джипа, с който е причинена катастрофата под въздействието на амфетамини и канабис. Възможно е още днес съдът да решава дали да наложи най-тежката мярка- постоянен арест.

Междувременно още вчера зад решетките попадна за 24 часа и майката на Кристиян – Десислава Николова. Все още не е ясно дали и какво обвинение ще получи тя от прокуратурата. Автомобилът, с който беше причинена катастрофата се оказа собственост на нейна фирма. В колата са пътували още двама души – млада жена и 24-годишен мъж. Последният също е задържан. По информация на NOVA това е синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама