Нова верижна катастрофа на АМ „Марица“

104

Три камиона, шест леки автомобила и един микробус се удариха при катастрофа на автомагистрала „Марица“, съобщиха от пресцентъра на МВР

Сигналът за пътнотранспортно произшествие при 64 км на автомагистрала „Марица“, платното в посока София, е постъпил тази сутрин, около 8.20 часа. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията, пожарната и на Спешна помощ. Според първоначалните данни са се ударили шест леки, три товарни автомобила и един бус. Всички участници в инцидента са изведени от превозните средства и откарани за преглед в болница. Към момента няма данни за загинали и тежко пострадали.

На място се извършва оглед. Причините за възникване на катастрофата се изясняват. Движението по магистралата в периметъра на произшествието е временно преустановено и в двете посоки. Обходният маршрут е през Харманли.

Преди две седмици на същия участък се сблъскаха 22 тира. Тогава загинаха двама водачи.

                                                             *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама