Ром без интернет от Испания спечели турнир на FIFA

133

Футболист на испанския „Кадис“ уплътни времето без мачове с турнир по FIFA, който спечели.

Новината не звучи кой знае колко изненадващо, ако не се има предвид, че Фали Хименес няма интернет в дома си и никога не е ползвал дори мобилен телефон, пише „Труд“.

Защитникът взел назаем PlayStation от своя приятел, продавач на плодове, и извел тима си до триумфа в Trofeo Carranza de eSports, в който участвал играчи от испанското първенство. А за връзка със света му послужил безжичният интернет на съседите.

Не го спрял дори инцидента преди полуфинала с „Овидедо“ (3:2), при който невръстната му дъщеря счупила телевизора като изритала топка в него.

„Животът ми е труден, правим всичко различно от другите – разказва Хименес, който е циганин. – Ожених се на 16 години, жена ми беше на 14. Година по-късно вече бях баща. Но сега заработвам доста добре за циганин.“ Фали обещава да си купи мобилен телефон, ако вкара гол в суперфинала с Марко Асенсио, който спечели предния турнир между играчите.

По публикацият аработи: Ралица Петкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама