Мъж блъсна полицай с колелото си при опит за бягство от КПП

85

23-годишен мъж от Шумен е задържан в полицейското управление в града, след като нарушил мерки в условие не извънредно положение

Младият мъж направил опит да осуети полицейска проверка на контролно-пропускателен пункт и блъснал с велосипед полицейски служител, съобщават от ОДМВР – Шумен. В следобедните чсове вчера на ул. “Г. С. Раковски“ на контролно-пропускателен пункт в присъствието на общински и полицейски служители мъжът преминал през поставените прегради с велосипед, въпреки че бил предупреден. Униформените го настигнали. По време на проверката мъжът направил опит да я усети и да напусне мястото с велосипеда като блъснал полицая, който го проверявал.

Установена е самоличността му, задържан е за срок до 24 часа в Районното управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 355 ал. 2 във вр.  с чл. 355 ал. 1 от НК и чл. 270 от НК е образувано досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама