Каква неделя ни очаква

52

Днес ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, а максималните ще са от 8° – 12° в Южна България до 14° – 16° в северната половина от страната.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи предимно от сняг. Ще духа силен и бурен вятър от изток-североизток. В Рило-Родопския масив валежите ще са значителни и в комбинация с вятъра ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 2°.

По Черноморието ще преобладава облачно време, а в южните райони ще превалява дъжд. След обяд по северното крайбрежие облачността ще се разкъса. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 10° и 12°, близки до температурата на морската вода°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:02 часа и ще залезе в 19:56 часа. Продължителност на деня 12:53 часа.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама