Везни: Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено

230

Скорпион: Звездите Ви съветват днес да отделите колкото се може повече време за игра с децата. 

Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец
Благоприятен ден за занимания, изискващи не само знания и опит, но и фантазия. Ще имате възможност да се изявите, да блеснете с неизявения до сега интелект и изключителни таланти . Наистина, около Вас ще има не само почитатели, но и завистници – недоброжелатели, и то – настроени доста решително. Така че при контактите трябва да бъдете много внимателни. Ако искате промени в личния си живот, не очаквайте милост от природата и подаръци от съдбата, а действайте самостоятелно. Звездите винаги поощряват онзи, който е готов да прояви инициатива.

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Повечето ви ангажименти ще са свързани с лични неща. Добре е днес да се опитате да приключите с досадните задължения около къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, защото това ще повлияе на качеството на онова, което вършите

Лъв
През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото настроение на партньора си , приятеля или спътника. Ако чувствате безпричинно безпокойство и имате чувството, че всички са Ви изоставили, опитайте да потърсите източника на подобни мисли и усещания в миналото. Повишената енергетика и увереността в собствените сили , ще доведат до успехи в професионалната дейност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В романтичните и семейни отношения Ви очаква успех. За добро самочувствие проявете умереност и предпазливост, а не е зле и да следите за здравето си.

Дева
Днес Вашият любим човек сериозно ще се замисли за перспeктивите на отношенията си с Вас. Постарайте се да направите всичко възможно, че перспективата за тези отношения да изглежда по-многостранна , ярка и привлекателна. В противен случай ще му бъде изключително трудно да остане с Вас.

Везни
През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион
Звездите съветват Скорпионите днес да отделят колкото се може повече време за игра с децата. С възрастните може да се окаже, че не Ви е особено интересно, а и теми за разговор няма да може да намирате особено лесно. Не се и опитвайте.

Стрелец
Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог
Ще преуспеете в работата, ако успеете да се отклоните от схватки с конкурентите. Всички проблеми се старайте да решавате по дипломатичен път, и тогава просто няма да имате равни. Денят е подходящ за обсъждане на сложни проблеми от всякакъв характер: ще успеете да намерите верния тон, да избягвате двусмислени изказвания и да убеждавате събеседниците си в своята правота. Ако още не сте уверени в чувствата си към някоя особа( например, защото романът Ви е започнал съвсем скоро), бъдете наблюдателни: днес ще можете да забележите нещо, способно да повлияе на по-нататъшното развитие на отношенията. Ако на време свалите розовите очила, може да избегнете сериозни разочарования.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.

Риби
Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама