Жестоко нападение с нож в Симитли

199

Районна прокуратура – Благоевград е задържала мъж за нападение с нож в гр. Симитли

Около 22 ч. на 29.03.2020 г., в гараж на ул. „Октомврийска“ в гр. Симитли, П.С. нанесъл удар с метален назъбен нож за градинска косачка на Р.П. На пострадалия била причинена телесна повреда, изразяваща се в нараняване с проникване в коремната кухина, придружено с пробиване на тънки черва, перитонит и инфекция, съобщават от Прокуратурата.

Районна прокуратура – Благоевград е привлякла към наказателна отговорност П.С. по обвинение за извършено от него престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК. Досъдебното производство срещу него е започнало на 30.03.2020 г., след извършен оглед на местопроизшествие.

С постановление на наблюдаващия делото прокурор в Районна прокуратура – Благоевград обвиняемият П.С. е бил задържан за срок до 72 часа в областно звено „Следствени арести” гр. Благоевград. Предстои внасяне в съда на искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама