Мутафчийски: Лекуват се всички, във ВМА 7 са неосигурени

0
blank
Кадър: Нова Вест

„В България се лекуват всички, от 30 лежащи във ВМА 7 са неосигурени и НЗОК няма да ни даде парите, същото е положението и в „Пирогов“, каза началникът на ВМА и председател на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски. Той отговори на въпроси на граждани чрез видео лайв връзка на фейсбук страницата на „Господари на ефира“.

Коментира и често задавания въпрос защо разходките в парковете са забранени, а возенето в градския транспорт – не, като посочи, че смята, че както в магазините, така и в градския транспорт са създадени безопасни условия за хората.

„В магазините дори отвън опашките са на 2 метра дистанция, а вътре се допуска само определен брой хора. В градския транспорт се разреши зелената и синята зона да са безплатни, за да използват хората личните си автомобили. Не се намали честотата на градския транспорт и не съм го видял в такъв претъпкан вид, напротив – доста е рехаво“, допълни ген. Мутафчийски.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама