Борисов за нарушителите на мерките: Не играем на криеница (ВИДЕО)

76

„Хората вече са много дисциплинирани. Проблемът е, когато в събота и неделя времето е хубаво. Крият се от някого и искат да излизат навън. Затова мерките си важат, дано не се налага повече да ги затягаме. Ние не играем на криеница. Този, който победи и надхитри, после може да зарази близките си. Това не е игра с управляващите и полицията. Ако искаме затегнат контрол, КПП-тата трябва да изглеждат така, но ние не искаме. Ние работим за това, хората да ходят на работа, да изкарват пари. Всички връзки, които имам, съм ги впрегнал в тази посока“, заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на ГКПП „Капитан Андреево“.

Стана ясно, че буферният паркинг за тирове на бившето военно летище „Узунджово“ функционира добре. Министър-председателят Борисов отбеляза, че държавата активно работи, за да може камионите на „Капитан Андреево“ да минават бързо, шофьорите да не чакат и да свършат работата си. Представители на превозвачите благодариха на премиера, че за пореден път след намесата му, проблемите са разрешени.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама