Какво се случва между Алисия и бившата на Божинов? (СНИМКИ)

638

Изглежда двете дами са се сприятелили

След като преди два дни Алисия бе предизвикана в Инстаграм от бившата половинка на футболиста Валери Божинов – Биляна Дол, да качи своя снимка, на която изглежда добре и се харесва, ето, че желанието ѝ е вече изпълнено.

Отношенията между двете дами са се подобрили значително в последно време, въпреки че Биляна Дол демонстрира прекрасни отношения и с друга бивша половинка на Божинов – Николета Лозанова, която днес е по-щастлива от всякога с Ники Михайлов.

„Ако не съм те тагнала, не се обиждай, просто се опитах да избера хора които биха се включили. Много често, някои жени намират за много лесно да критикуват други жени или себе си, вместо да се изграждат взаимно.

Със всичката тази негативност навсякъде, нека да направим нещо позитивно! Качи 1 своя снимка… САМО ТЕБ. После тагни още 10 красиви жени, да направят същото. Изградете се, вместо да се разрушавате. Копирай и Постави! Ако съм те тагнала, не ме разочаровай. Нека да разпространим малко позитивност!“, гласи текстът на предизвикателството, което си разменят бившите жени на Божинов.

 

View this post on Instagram

 

#stayhome #останетесивкъщи #останивкъщи #challengeaccepted #challengedby @svetlanagushterova @biljanadoll_official Ако не съм те тагнала, не се обиждай, просто се опитах да избера хора които биха се включили. Много често, някои жени намират за много лесно да критикуват други жени или себе си, вместо да се изграждат взаимно. Със всичката тази негативност навсякъде, нека да направим нещо позитивно! Качи 1 своя снимка… САМО ТЕБ. После тагни още 10 красиви жени, да направят същото. Изградете се, вместо да се разрушавате. Копирай и Постави! Ако съм те тагнала, не ме разочаровай. Нека да разпространим малко позитивност!!! @milena_11_02 @m.m_tosheva @el__rebel @ellykisyova @h.r.i.s.t.i.n.a_v @gabrielladelline @kameliakostadinova @atina.ivanova @blondmix_bg @ghalia__11

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_) on

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама