Иновативна технология за телефон ни предпазва от новия вирус

14833

Иновативната технология на течния протектор WOWFIXIT може да ни предпази от вируси и бактерии, включително и от най-новия вирус, който притесни целия свят.

Специалисти са категорични, възможно е да хванем много от вирусите, ако не само някой се изкашля директно срещу нас, но и ако малка капчица попадне върху екрана на телефона ни, който ежедневно докосваме многократно. Това понякога става напълно несъзнателно, докосвайки лицето си след боравене с телефона.

Проучване на компанията Dscout, направено сред 94 души, показва, че средно отговаряме на обаждания 28 пъти на ден, а докосваме телефона си, за да си видим имейла или да проверим какво се случва в социалните мрежи, 76 пъти дневно.

Според имунолога Рудра Чанапанавар, изучавала коронавирусната инфекция в Университета на Тенеси, вирусът може да живее с дни върху различните повърхности.

Екранът на смартфона, например, може да задържи новия вирус до 96 часа, или четири дни при стайна температура. Доказано е, че върху стени и плотове вирусът живее най-кратко – 36 часа, върху неръждаема стомана и пластмаса – 72 часа, а най-дълго се задържа върху стъклени повърхности – 96 часа.

Течният протектор е не само супер модерно, удобно и сигурно решение, което ще предпази перфектно екрана на Вашия телефон, таблет или смарт часовник, но и ще намали риска от предаване и заразяване с инфекции.

Защитният слой WOWFIXIT е двойно активен и съчетава две свойства, които правят възможно дисплеят да се почиства сам – има  антибактериален и антимикробен ефект.

От все по-крехка възраст децата започват да ползват смартфоните, таблетите и устройствата на своите родители. Течният протектор WOWFIXIT не поддържа развитието на бактерии и оставате защитени и предпазени.

Течният протектор е разпространен в над 60 страни по света и се класира безапелационно като №1 течен скрийн протектор на световния пазар. Постоянната употреба на телефони, го поставя като едно от най – ефективните средства за защита.  Освен важната Антибактериална защита, неговата нанотехнология осигурява и ултра устойчивост на надраскване и предпазва от вредното излъчване на мобилните телефони. Друго предимство е, че след като сте го приложили на Вашето устройство, той ще създаде невидим слой, който ще предпази екрана от напукване, пръскане или надраскване до една година. Протекторът достига твърдост от 9-а степен по скалата, характеризираща твърдостта и устойчивостта на надраскване на минералите. Това доказва, че слоят, който изгражда върху дисплея на телефона Ви, е подобен на сапфир, рубин или корунд и почти толкова твърд и устойчив като диаманта, а в същото време и е изключително антибактериален и полезен за здравето и в други показатели.

WOWFIXIT намалява електромагнитното излъчване с 92.7%. Покритието е самопочистващо, отблъсква вода, разтваря мазнини, убива бактерии.

Официална страница на продукта: wowfixit.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама