Кравар блудства с четири момченца в село Посабина

1556

Окръжната прокуратура в Търговище привлече като обвиняем и задържа до 72 часа мъж, блудствал с четири малолетни деца

Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност 30-годишния Юмер Ю. Срещу него е било повдигнато обвинение за извършени блудствени действия с четири малолетни деца. Сигнал за престъплението е подал родител на едно от пострадалите деца, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Обвиняемият работел като кравар в стопанство в поповското село Посабина. Той привиквал децата в кравефермата, като им давал възможност да играят на мобилния му телефон. Така успял да извърши действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с децата. Пострадалите са момчета на възраст до 11 години. Най-малката жертва на извратения мъж е момченце на 4 години.

Утре, 5 март 2020 г., Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Търговищкия окръжен съд на 30-годишния обвиняем да бъде взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама