Затварят ресторант за бездомни. Съседите възмутени от външния им вид(ВИДЕО)

695

До 5 март ресторантът трябва да бъде изнесен от помещението, в което е в момента. Цяла зима тук храна намираха бездомин хора.

Затварят ресторанта, където цяла зима бездомни и бедни хора получаваха безплатен обяд. Причината е, че няма да бъде подновен договорът за наем между собственика на ресторанта и наемодателя – Федерацията на синдикатите по горско стопанство.

„Бяхме удължили кампанията до средата на май, но за съжаление това не може да се случи. Трябва всичко да е писмено. Това е тяхно право, те са собственици на помещението. Това е тяхното решение. Не са ми заявили каква е причината”, сподели собственикът на ресторанта Мартин, научаваме от NOVA.

Той разказа, че живущи в съседство са се оплакали от посетители на ресторанта. Те били възмутени от външния им вид. Според Мартин няма ненаказано добро. Храната ще се готви в заведение в Костинброд и ще се доставя до София до края на кампанията. Мартин търси ново помещение, за да продължи личната си кауза и се надява да му бъде подадена ръка.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама