„Лудогорец” даряват тестове за коронавирус

63

Шефът на ВМА ген. Мутафчийски похвали цялата футболна делегация за дисциплината в Милано

Футболен клуб „Лудогорец” е поел ангажимент да закупи и дари на лабораториите у нас тестове за коронавирус – COVID-19, обяви председателят на Кризисния щаб и шеф на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Количествата ще бъдат допълнително уговорени, увери той и подчерта, че към този момент страната ни разполага с около 3 000 теста.

По настояване на собственика на клуба Кирил Домусчиев, след пристигането на футболистите от Италия, където те играха 1/6 финал за Лига Европа с отбора на „Интер”, веднага са се подложили на тестове за коронавирус. Лудогорец е осигурил средствата за проверката, а отново с клубни средства предстои да бъдат направени и повторни тестове, предаде Нова.

Проф. Мутафчийски похвали цялата българска футболна делегация в Милано за дисциплината, която е проявила по време на престоя си там.

По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама