Джей Ло – как да изглеждаш на 30, вместо на 50 (СНИМКИ и ВИДЕО)

560

Дженифър Лопес е една от жените, които ни доказват, че всичко на този свят е възможно

Родена в обикновено семейство, израснала, като всяко дете от Бронкс, тя просто следва мечтите си, които я водят до голямата сцена и славата толкова години подред, пише „Дарик“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

✨ Dance the night away, live your life and stay young on the floor. ✨ @chrisappleton1 @scottbarnescosmetics @tombachik @marielhaenn @robzangardi

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на


Дженифър Лопес вече е на 50 години и е по-успяла от всякога. Певицата беше част от шоуто на Super Bowl тази година и по мнение на мнозина се представи по-успешно от по-младата си колежка Шакира, с която си разделиха програмата.

Едно от основните правила, които спазва певицата, е да е добре хидратирана постоянно.

„Пиенето на повече вода, особено преди тренировка, помага за по-добро представяне по време на тренировка“, сподели тя преди време пред Hello!. Освен това Дженифър Лопес не пие алкохол и кофиеин.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Sweaty SoLful Sunday’s… @niyamasol #fallishere

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на


Що се отнася до храната, диетата на певицата е изключително стриктна. Тя е добре балансирана, богата на нутриенти и без рафинирани храни. Приема богати на протеини храни с органичен произход. Така например един традиционен обяд за Лопез е от риба със салата.

Въглехидратите в менюто на певицата, която вече прилича и на фитнес модел, идват от киноа, сладки картофи, ориз и бобови култури.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I ♥️summertime #julybaby #leoseason 📸 by: @lacarba

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

 

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама