20.02.2020 г. – специалният ден, в който мечтите стават реалност

148

20.02.2020 г. ще бъде специален ден. Нумеролози и астролози препоръчват да мислим положително през този ден, защото обединението на четирите двойки ни оноси добър късмет.

Само по себе си числото 2 е източник на жизненост. То активира растежа на творческото развитие, помага да погледнем на света с различни очи.

Смята се още, че на този ден се отварят Вратите на съдбата, което може да помогне за постигането на нашите цели, пише edna.bg.

В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера – богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това означава „силно обвързване, емоционална стабилност и реализиране на свещен съюз“.

Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век. Според астроложката Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

Ето защо и много двойки са избрали именно тази дата, за да си кажат „Да“.

Финанси и работа – Тази област ще в водеща на 20 февруари. Очертава се много продуктивен четвъртък за представителите на творческите професии и за тези, които влагат цялата си енергия за популяризиране на новите си идеи. Голямо щастие очаква смелите хора с идеи и безстрашен характер. В такива дни е вероятно човек, който не е вярвал във вашите идеи преди това, сега да помогне за постигането им. Хубаво е да харчите парите си в такива дни за придобиване на нови знания, а забавленията да почакат малко.

Семейство, дом и любов – Семейните дела в такива дни се решават най-добре в края на работния ден, когато се чувствате спокойни и в свои води. Времето е чудесно за почистване и за преместване на мебелите според правилата на Фън Шуй. Онези, които търсят любовта, трябва да бъдат по-смели и открито да заявят онова, което искат през този ден. За онези, които вече са обвързани, денят ще бъде изпълнен с позитивни случки и разбирателство.

Настроение и здраве – Енергията на четирите двойки като цяло ще повлияе положително на настроението на хората. Мнозина ще има върху какво да помислят, да се опитат да вземат решение, което отлагат от изестно време. В такива дни с уникална енергия е добре да обърнете внимание на малките неща, да мислите позитивно и да започнете работа за постигането на целите и мечтите си.

По публикацията работи: Ралица Петкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама