На тематично място Златка и Джизъса хвърлиха пъпа на бебето си (СНИМКИ)

273

Щастливите родители са на романтично пътешествие в Мадрид, а сред първите им спирки бе именно мястото, където хвълиха пъпчето на наследника си. 

Звездното семейство на Златка Райкова и Благой Георгиев, по-известен в лайфстайл средите като Джизъса, хвърлиха пъпа на бебето си на стадион „Сантяго Бернабеу“, пише „Монитор“.

За намерението да спазят традицията за хвърлянето на пъп на новородено намекна именно Златка. Под общ кадър с Джизъса в социалните мрежи тя загатна: „Познайте защо сме тук“, а отдолу феновете бързо отгатнаха желанието на семейството бебето им да се развива като футболист, след като порасне.

 

View this post on Instagram

 

Vamos,Real⚽️⚽️⚽️ @santiagobernabeustadium @zlatka_raykova ❤️

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on


Припомняме, че Златка и Георгиев станаха родители на първия си общ наследник през есента на миналата година. Синът им носи името Благой. Това е първо дете за Златка и четвърто за футболиста, който даде заявка, че името на бебето ще е последното нещо, което ще татуира върху себе си.

 

View this post on Instagram

 

#santiagobernabeu ⚽️💚🤍💚🤍 @blagogeorgiev_official 💚

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on


По публикацията работи: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама