Задържаха двама с над 1 кг хероин, оръжие и боеприпаси (СНИМКИ)

305

В хода на специализирана полицейска операция, служители от Криминална полиция в областната дирекция спрели за проверка лек автомобил с пловдивска регистрация на разклона за град Съединение и село Пищигово.

Снимка: МВР

При проверка в колата те открили малко над 1 кг хероин. Последвало задържането на 56-годишния шофьор на автомобила и на неговата спътничка – на 47 години. В хода на осъществените процесуално – следствени действия на два частни адреса – в Пловдив и Съединение, са намерени и иззети електронна везна със следи от хероин по повърхността, 2 200 лв., близо 800 бойни патрона с различен калибър, две въздушни пушки, автомат, газов пистолет и няколко мобилни телефона.

Снимка: МВР

С постановление на окръжен прокурор, мярката за задържане на двамата е удължена до 72 часа, а работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Снимка: МВР
Снимка: МВР

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама