Ще им върви ли по вода на влюбените днес?

119

Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°.

През нощта над България беше предимно ясно. Духаше слаб до умерен южен вятър. След полунощ облачността започна да се увеличава. Минималните температури за вечерта бяха между минус 2° и 3°. Утре над страната ще има значителна облачност и след обяд в Западна, а до вечерта и в Централна България ще има валежи от дъжд. Ще продължи да духа слаб, в източните райони – умерен южен вятър. Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°.

Над планините облачността ще е значителна и след обяд в масивите от Западна България, а до полунощ и в централните райони ще има превалявания от сняг. Под 1700 метра валежите ще са от дъжд. Ще е ветровито с умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

По Черноморието облачността ще е предимно значителна, но ще се задържи без валежи. Ще духа умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 9° и 12°. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 8° – 9°.

Източник: НИМХ

Работил по публикацията: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама