Подарък за Св. Валентин според зодията. Подсказки в навечерието на празника

421

В навечерието на празника може би имате нужда от малко подсказки с подаръците за любимия ви човек. Ето малко помощ:

Овен

Родените под знака на зодия Овен обичат иновациите и иновативен подарък определено би ги развълнувал. Помислете за нещо динамично, неочаквано и ориентирано към интересите на Овена. Освен дреха или аксесоар в червено, помислете за спортни принадлежности, билети за концерти, пътуване, курсове.

Телец

Телците обичат да си угаждат и да си доставят удоволствия през цялата година. Не са стиснати, много се раздават, но и обичат да получават. Помислете за някакъв подарък, който да е уникален за Телец. Може би нещо, което да гравирате. Задължително добавете свещи, шампанско, пригответе вечеря за двама и си подарете по един масаж.

Близнаци

Поради раздвоението на личността е доста трудно да се избере подарък за Близнаците. Едно е сигурно – родените под този знак обичат социалните събития. Помислете за билети за концерти, семинар, образователен курс или нещо, което ще развие техните личностни качества. Близнаците са романтици, затова обстановката край вас трябва да бъде напоена с романтика. Много държат на афродизиаците, затова не пропускайте да ги добавите към празничното меню.

Рак

Раците са домошари, затова започнете празника със свежи цветя, романтична закуска и любовно писмо. Поднесете им подарък, който знаете, че би имал сантиментална стойност за тях. За дамите това може да е бижу, за господата портфейл например.

Лъв

Блясъкът и жизнеността са част от душата на Лъва. Родените под тази зодия не могат да се разделят със светлината на прожекторите и това важи и за Деня на влюбените. И двата пола биха се впечатлили от фините аромати. Затова една от идеите за подарък може да е парфюм. Романтичната вечеря трябва да бъде съпроводена от красива гледка.
Лъвовете държат много на обстановката. Ако им поднесете подарък, с който да блестят още повече, те ще го оценят високо. Затова може да помислите и за някакъв аксесоар. Що се отнася до секса, в спалнята вземете със себе си шоколад и го направете част от еротичните игри.

Дева

Взискателните Деви трудно биха се впечатлили от подаръка си за Свети Валентин. Важно е да изберете изненадата така, че да отговаря на техните интереси и интелект. Това може да е книга, някаква рядка колекция, образователен курс, принадлежности за лов, риболов.

Везни
Докато се опитват да поставят в равновесие себе си, представителите на зодията биха се радвали половинката им да поеме инициативата за Свети Валентин, тъй като техните желания може да са объркани.
Важно е при избора на подарък да се съсредоточите върху техните нужди. Спортни принадлежности, спа почивка, някаква дреха, бельо, изобщо всичко, което в този момент знаете, че той или тя се нуждае.

Скорпион
За интензивните и страстни представители на Скорпион, трябва да направите нещо специално за празника. Въпреки това, знайте, че те ще се зарадват особено много на малките детайли. Скорпионите ценят малките неща повече от всеки друг в зодиака. Тяхната страст може да бъде провокирана и от една бележка с любовно послание. Ако изборът ви се е спрял на дрехи, нека те да са в червено или черно. Някои Скорпиони имат интерес към духовността и мистиката, затова може да им подарите литература на тази тематика или да им поръчате персонален годишен хороскоп. Тъй като са много страстни, помислете и за секс играчки.

Стрелец

Прекрасните Стрелци ще оценят винаги усилията на половинката за предстоящия празник. За да плените наистина сърцето им, направете или поръчайте десерти с любовно послание. Стрелците са свободолюбиви личности и повечето от тях обичат да пътешестват, да спортуват. Изберете подаръка в тази посока. Може да е почивка за двама, спортен екип, скок с бънджи или парашут, курс по гмуркане в някоя екзотична дестинация, карта за спа процедури или фитнес.

Козирог

Козирозите не са от онези представители на зодиака, които биха се впечатлили кой знае колко от Деня на влюбените. И все пак осигурете бутилка хубаво вино и романтична вечеря. Ваучер за пазаруване, спа процедури или уикенд за двама са подходящи подаръци за тях.

Водолей

Когато избирате подарък за представител на зодия Водолей, трябва добре да проучите какво би усмихнало тяхната безгрижна личност. Обикновено родените под този знак са творчески натури, изключително интелигентни, креативни. Ето защо изберете подаръка в тази посока. Нещо, което да е част от тяхното хоби, да ги направи по-добри в работата им. Към основния подарък добавете и малка изненада като фино бельо, парфюм и задължителните шоколадови бонбони.

Риби

Дълбоко свързани с емоциите си, Рибите биха се впечатлили най-силно от романтично пътуване за Деня на влюбените. Освен екскурзията поднесете им специална фотосесия за двама. Това наистина ще ги впечатли. След това оформете снимките в красив колаж и ги поставете на видно място в дома си.

Работил по статията: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама