Колко години дадоха на жената, удушила мъжа си в банята след като я ударил с обувка

324
9 г. затвор получи Веска Хаджиева от пловдивското село Труд за убийството на съпруга си. Присъдата бе произнесена току що в окръжния съд под тепетата. 

Тя твърди, че мъжът ѝ си водил любовницата в семейната спалня, а в последствие прехвърлил на другата и къщата си в Труд, информират Канал 3.

След като я чу, бившата счетоводителка се разплака. Според събраните доказателства м.г. тя е удушила съпруга си Константин в банята. Преди това двамата се скарали заради нейните ключове, които той бил прибрал. Мъжът я ударил с налъм, а Веска се сборичкала с него.
Двамата паднали на земята и Веска го задушила с ръце. По време на делото се разбра, че съпрузите са били във влошени отношения от години. Разривът в семейството настъпил след смъртта на единствения им син. Хаджиева твърди, че мъжът ѝ си водил любовницата в семейната спалня, а в последствие прехвърлил на другата и къщата си в Труд.
Адвокатът на Хаджиева – Орлин Търновалийски, заяви, че ще обжалва. Той е категоричен, че клиентката му е била нападната от жертвата и има многобройни смекчаващи доказателства, които не са взети предвид при определяне на наказанието.

Работил по публикацията: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама