Четири сребърни и един бронзов медал за девойките ни в Москва

192

Четири сребърни и един бронзов медал за девойките ни в Москва, това съобщават на своята официална страница във фейсбук от Българска федерация художествена гимнастика.

Завърши надпреварата при девойките на международния турнир, съпътстващ Гран При Москва.Българският отбор в състав Ева Брезалиева и Стилияна Николова спечелиха сребърния медал в отборната надпревара след изключително силна игра! Нашите момичета днес бяха безапелационни – силни, красиви и безпогрешни!

Стиляна Николова получи 21.550 за вихрената си игра с бухалки, а Ева Брезалиева закова 21.000т. след също блестяща игра! На лента днес Ева получи 18.100, а Стиляна 18.050.

Вчера Ева получи оценки от 18.950 на въже и 18.200 на топка, а Стилияна Николова получи оценки от 18.050 на въже и 17. 500 на топка. Във финалите на уредите Ева Брезалиева спечели сребърни медали на въже и топка и бронзов медал на лента, а Стилияна Николова грабна среброто във финала на бухалки!

Така нашите малки лъвчета спечелиха среброто в многобоя и направиха уникално силно впечатление на всички специалисти в залата! Огромно браво на Ева и Стилияна и на треньорките – Валентина Иванова Valentina Rosenova Ivanova и Райна Тошева!
Те са екип, който твори, умее да мотивира, не се страхува да рискува, знае какво иска, как да работи и резултатите се виждат!

Браво на българския съдия на турнира Даниела Велчева!
Това е само началото на 2020 година и ние твърдо вярваме, че най-хубавото предстои, обобщава Юлиана Кесарова.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама