Мъж преследва и заплашва с нож бременна жена в столицата

187

Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена в квартал „Дървеница“. Преди година се опитва да я удуши.

Двамата живеят в двуфамилна къща. Агресивният човек нападал и малки деца в квартала, твърди потърпевшата. Мъжът малтретирал и животни. Всичко това е документирано с клипчета. Жалбите в полицията и прокуратурата засега са без резултат.

„Живеем тук от 2013 г., но положението стана критично преди 2 години. Нямаме роднинска връзка. Живеем на първия етаж, останалите два етажа са негови”, каза потърпевшата Златка Мехова, предава NOVA.

„Мъжът не е освидетелстван, но неговите роднини не се интересуват. Има син и дъщеря, които не живеят тук и казват, че той е добре”, посочи още тя.

„Търсим помощ, за да бъде настанен за лечение. Знаем, че лечението ще е краткотрайно, но поне това ще помогне да се оправи положението и ще му дадат някакви лекарства”, смята Златка Мехова.

„Бременна съм и сега живея в една вила на 30 км оттук. От полицията ни посъветваха да направим така. Голямото ми дете също е там с нас. Спрели сме го от училище, защото не можем да живеем тук”, допълни тя.

„Пуснали сме жалби в полицията. Осем часа стояхме в писахме обяснения при тях, а той беше задържан за 2 часа. Казаха, че нямало достатъчно доказателства и го пуснаха”, каза Дойчин Мехови.

„В съседство има и училище. Бащи са гонили мъжа, за да го бият. Той складира боклуци в двора на училището. Миризмата е ужасна”, посочи още той.
Повече по темата гледайте във видеото.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама