Водолей: Действайте открито днес

60

Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец
Сложно ще бъде днес за Вашия любим човек да направи избор между хубаво и важно, а и между интересно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата ако ще и да се наложи да организирате специални мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа – от блатото да се наложи да дърпате хипопотам…

Близнаци
Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак
Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което страшно много държите. Много е опасно да давате воля на емоциите си, защото именно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и конфликти с обкръжаващите. На провокациите, които днес ще бъдат предостатъчно, не трябва да се поддавате при никакви обстоятелства. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с любимия човек или стар приятел, или да поговорите с близките си за онова, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично настроение, за съжаление, няма да може да се похвалите.

Лъв
Днес ще бъде сложно за Вашия човек да Ви угоди, но Вие няма да сте прекалено придирчиви и претенциозни. Просто е възможно, в някои моменти да не му достига досетливост и увереност в собствената правота. Впрочем, бъдете готови да приемете с радост всеки резултат.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни
Настройката Ви днес за продължителна и плодотворна работа, е идеална. Постарайте се през този ден да използвате не само старите схеми за водене на сделки, а предлагайте и нови идеи. Висшестоящите може да оценят Вашата работа. Отношенията с колегите ще станат по- добри. Добре ще преминат корпоратиените и други мероприятия. Отношенията с любимия човек през днешния ден ще бъдат нежни, а срещите ще донесат много положителни емоции.

Скорпион
Макар че Вашите постъпки не винаги са оценени от обкръжаващите по достойнство, едва ли някой днес ще Ви критикува и ще Ви учи да живеете. Вашето обаяние е неотразимо, и никой не може да му устои. Така че очаквайте нови запознанства, признания и романтични увлечения. Сериозни разговори е по-добре да водите извън дома си. Този ден е подходящ за пътувания – като развлекателни, така и делови. Може също и да приемате гости: ще се покажете като отличен стопанин, и всички ще бъдат досолни. Вечерта са възможни подаръци и приятни знаци на внимание от отдавнашни познати.

Стрелец
Днес ще допуснете няколко досадни грешки по време на общуването с Вашия любим човек, но те не трябва да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от грешки не е застрахован никой, и вие , като здравомислещи хора, трябва да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно чувство за неудовлетвореност в душите си…

Козирог
Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей
През този ден ще може да се радвате на хармонични семейни отношения, взаимно уважение и прекрасно общуване в любовта. Има вероятност късмет да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не трябва да хитрувате и да извъртате. Ако действате открито, това ще бъде залога за Вашия успех!

Риби
Днес Вашият любим човек активно ще Ви пречи да достигнете целите, които сте си поставили. При него това ще се получи случайно и непреднамерено. Постарайте се да му посочите грешките, а това може много забележимо да промени обстоятелствата в положителна за Вашия тандем посока.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама