Момиче видя покойния си дядо в Google Maps

157

Момиче използва социалната мрежа Туитър, за да сподели с последователите си случаен кадър, направен от един от автомобилите на Google Maps.

Един ден, докато разглеждала с помощта на дигиталната платформа селото, където е живял дядо ѝ, момичето изведнъж го забелязала – седнал на един стол на уличката и сякаш я наблюдава, съобщават от novini.bg.

,,Моят дядо се спомина преди няколко години. Нямахме възможността да се сбогуваме с него. Вчера открихме чрез Google Maps селцето, където живееше, и от любопитство разгледахме мястото, където свършваше пътят… и тогава видяхме дядо, просто си седеше там“, написа в социалната мрежа момичето.

Под публикацията ѝ се включиха и други потребители, които признаха, че също са виждали свои починали близки от старите снимки, направени от мобилните екипи на Google Maps през годините.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама