Британци тунинговаха кола антика, купена от България (СНИМКИ/ВИДЕО)

369

На 12 юли в Лондон ще се проведе фестивал на класическите и тунинговани автомобили, наречен London Cartel, специално за който студиото на Ultimate Stance подготви необичаен проект, базиран на ЗАЗ.

КАДЪР: Youtube, CEAutomotive

Ателието „Ultimate Stance“ е специализирано в модифицирането на автомобили на Volkswagen Group, но всички работещи там вероятно са уморени от отегчаващите ги Audi и Volkswagen и решават да намерят нещо друго за следващия си проект. По случайност се натъкват на екзотичната красавица с местонахождение нашата родина, която привлича вниманието на британското ателие за тунинг, съобщава изданието Auto 24.

КАДЪР: Youtube, CEAutomotive

В анотацията към видеото се казва, че автомобилът е закупен в България, след което е изпратен в тунинг студио в Англия. Създателите на видеото го наричат ​​„прекрасната малка кола с 887 куб.см V4 двигател с въздушно охлаждане“. Проектът по поръчка, базиран на запорожец, получи въздушно окачване и беше идеално възстановен.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама