Топ100 намалени продукта по случай 100 – тния LIDL магазин в страната

237

Компанията ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50% на избрани артикули
16 януари 2020 г., гр. София. Лидл България ще зарадва клиентите си с отстъпки до 50% на избрани ТОП 100 продукта по случай откриването на своя 100-тен магазин в страната. Намалените цени ще са актуални само на 19 януари, неделя, и ще бъдат валидни за магазините в цялата страна.
Веригата ще предложи многообразие от продукти в най-различни категории в характерното за нея оптимално съотношение „качество-цена“: от млечни и месни продукти през тестени и сладки изделия до продукти за лична хигиена и почистващи препарати. Част от артикулите ще се предлагат в XXL опаковка.
ТОП 100 влиза в сила само дни след откриването на юбилейния Lidl магазин за страната, който отвори врати в кв. Княжево в София. Повече информация за промоционалните условия на акцията можете да откриете тук: https://www.lidl.bg/magazin-100.
Изненадите за потребителите по повод откриването на 100-тния Lidl магазин ще продължат и в следващите 4 седмици, в които Lidl ще предложи още много продукти на промоционални цени.

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 100 магазина в 48 града и близо 3000 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама