Известна влогърка обяви транссексуалността си (ВИДЕО)

115

Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, изуми всички, като съобщи на над 12 млн. абонати в YouTube, че всъщност се е родила в грешно тяло и е транссексуална.

Новината наистина е изненада, тъй като Ники прави влоговете си от над 10 години,  а според някои класации е и най-известният бюти влогър и никога досега не беше споделяла истината за себе си.

Ники признава, че да запише това видео за нея е било страховито, но същевременно се чувства и толкова свободна. Оказва се, че неведнъж тя е получавала заплахи, че истината ще излезе наяве, ако не изпълни определени условия.

„Искам да вдъхновя малките „никита“ по света, които не се чувстват на място, които не се чувстват разбрани. Надявам се, че заставайки сега пред вас, ще ви вдъхновя и вас да направите същото“, казва във видеото тя. Вълната от подкрепа към Ники беше впечатляваща. По думите ѝ дори неочаквана.

Подкрепа към Ники дойде и от популярни лица. Сред тях е дори Ариана Гранде, която сподели видеото и му сложи множество емоджита. „Толкова съм щастлива и горда с теб“, написа пък Амбър Роуз.

Същевременно обаче сестрата на съоснователя на световен бранд направи интересно изказване онлайн, което накара много хора да се съмняват в думите на Ники. „Транссексуалност ли? Това не е единственото нещо, за което тя лъже“, написа тя.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама