Стана ясно кое е убитото момиче във Врачанско

126

Изплуваха нови подробности около жестокото убийство на ученичка, смразило тази сутрин Галиче.

Трупът е бил открит от неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея, пише БЛИЦ. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим.

Сутринта той решил да отиде до дома на момичето и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца.

В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило. Всички са единодушни, че Андрея е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита.

Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама