Жена е в дъното на фаталния скандал в Пловдив

145

Жена е в основата на скандала в Столипиново, в резултата на който смъртоносно бе намушкан 26-годишният мъж.

Това съобщава dariknews.bg, цитирайки източници, близки до разследването.

По първоначални данни жертвата е 26-годишният Митко Ангелов Иванов. Извършителят пък се казва Румен Александров и е на 24 години.

Двамата се скарали заради жената на Румен. Митко я задявал и нервите на Румен не издържали. Мъжете започнали да се разправят, а скандалът прераснал в бой. В един момент един от двамата извадил нож и се стигнало до нанасянето на прободни рани.

Както по-рано DarikNews съобщи, убитият Митко е починал от прободна рана във врата. Опонентът му Румен също има нанесени прободни рани – в крака и в корема, съобщиха нашите източници.

В момента полицията изяснява чий е ножът и как се е стигнало до трагедията. По първоначални данни оръжието е било намерено върху камион.

Убиецът е откаран в болницата, където е оставен на лечение. Взети са кръвни проби и на жертвата, и на Румен Александров. Те ще изяснят дали двамата са били пияни по време на сбиването.

В момента в Столипиново има засилено полицейско присъствие, като на място са служители от Специализираните полицейски сили под тепетата. Напрежението засега е потушено.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама