Пълен месечен хороскоп за декември

299

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през декември ще възникнат различни поводи за събиране с родственици или с приятели.

Очаквайте посещение при роднини или приятели по тяхна покана.

През декември може да се ангажирате с ремонт или с промяна в дома си, която да създаде Коледно и новогодишно настроение.

През този месец ви предстои да посетите една данъчна, банкова или друга институция свързана с важна за вас задача или ситуация, която може да касае дома ви.

През този месец навреме ще усетите една лъжа и ще успеете да се съхраните от грешка или друго неприятно въздействие на лицемерни хора.

През декември може да обсъждате с родственици развитието на ваши имуществени дела и проблеми през новата 2020 година. Вероятно още през този месец ще се ангажирате с важни, неотложни действия свързани с тях.

Вероятно ще възникне необходимост от юридическа консултация или среща с адвокат.
Декември може да бъде важен месец за любовния ви живот с развитие на някои очаквани или неочаквани събития.

Ще имате трудни отношения или конфликт с човек, който живее в същото населено място като вас. Трудно ще постигнете съгласие, тъй като ще трябва да се направят компромиси, за които вие или този човек не сте готови.

През този месец ще имате ангажименти свързани с получаване или изпращане на пари свързани с човек от кръга ви роднини или бизнес партньори.
Избягвайте финансови отношения с непознати хора и фирми.

Жените ще имат повече отговорна работа през този месец. Домашните ви задължения също ще се увеличат и роднините ви ще са склонни в голяма степен да разчитат основно на вас.

Мъжете ще се радват на всяка възможност да увеличат доходите си през този месец. Така ще можете да проявите желаната от вас щедрост спрямо близките си хора по време на коледните или новогодишни празници.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през декември ще имате благоприятно време за разрешаване на проблеми или изостанали задължения свързани с имущество или други семейни дела.

През този месец ще ви зарадва помощ или внимание от страна на човек, който живее в друго населено място.

През този месец ще имате възможност да постигнете много като разчистите решително неприятни хора от обкръжението си или стари проблеми.

През този месец може да се ангажирате със събитие свързано с възрастен човек, който може да е ваш роднина, съсед или от семейството на ваши приятели.

Ще следите с интерес или със съпричастност събития в живота на мъж, който ще преживее важно събитие или промяна.

Тези от вас, които през този месец са в процес на професионална трансформация да внимават с кого работят, с кого се обвързват. Като цяло разчитайте повече на самите себе, ако това е възможно.

Събиране или посещение в дома ви ще ви зареди с нови положителни емоции и преживявания. Може да ви споделят радостна или полезна за вас информация.

Някои от изненадите през декември ще са свързани с неприятности в семейството ви. Те може да засягат отношенията с партньора ви или с роднини от негова (нейна) страна.

Здравословните проблеми, които могат да възникнат през този месец ще изискат едно по-динамично или продължително лечение.

Мъжете да са особено внимателни към здравословните си неразположения и да не омаловажават значението на лекарските предписания и съвети.

Жените ще преживеят една раздяла или загуба, чието значение ще се разбере по-късно в бъдещето ви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през декември едно ваше приятелство ще се развие в интересна за вас насока, която тепърва ще ви даде нови възможности да постигнете важни успехи или друга някаква полза полза.

Възможно да създадете ново приятелство с важен за бъдещето ви човек, който живее в друго населено място или държава.

През този месец ще имате възможност да постигнете финансова стабилност или да си осигурите добри приходи, така нужни за празниците в края на годината.

През декември могат да възникнат неприятности, за тези от вас, които ще бъдат ангажирани със съдебни или юридически дела. Неприятности от подобен характер не бива да се задълбочават, защото няма имат благоприятно за вас развитие.

През този месец ще възникне възможност да продадете или разделите по някакъв начин с ненужен за вас имот или имущество.

Добре е да пазите от чуждо посегателство важни за вас вещи, пари или документи.

През декември е възможно посещение при лекар или кратко лечение в болнично заведение, което ще премине лесно или бързо. Ще бъде за ваше добро, за бързото ви възстановяване и стабилизиране.

През този месец ще възникнат моменти, в които ще имате желание да се изолирате, да се затваряте в дома си и да не споделяте проблемите или тревогите си с други хора. В такъв момент все пак ще се появи човек, който ще ви подаде ръка, ще ви даде правилен съвет или друг вид покрепа.

Не е изключена неочаквана печалба или допълнителен доход.

Жените ще имат очакване за специално събитие или среща.

Мъжете ще имат повече неприятности за разрешаване, ккоето може да ги направи трудни за комуникация дори в празничните дни.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през декември избягвайте проявите на ревност и въобще конфликтите с интимния ви или брачен партньор.

Обидите или обвиненията, които сега може да си размените няма да бъдат забравени, а вероятно няма да бъдат и простени.

Особено сложни ще бъдат отношения с имате партньор, който вече е имал предишен брак.

Този месец вещае събиране свързано с мъж, който може да бъде ваш роднина, съсед или приятел.

Ще се зарадвате на награда, голяма придобивка или друго важно събитие от материален характер в живота на приятели.

През декември ще преживеете неприятна новина или събитие свързано с жена.

През този период ще възникне неочакван шанс или предложение, което ще получите от човек извън вашето населено място.

Жените ще се опитат философски да преодолеят проявите на лицемерие или неискреност от страна на хора, с които ще имат ежедневни контакти.

Опитайте се да запазите дистанция при коментиране събития в живота на приятели или съседи.

Мъжете ще преживеят стресова ситуация свързана с работата си. Ще запомните декември с важно събитие или преживяване свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през декември ще имате възможност за по-добри доходи, особено ако сте готови за допълнителна, почасова работа или други нови бизнес възможности.

Възможно е през този месец да получите пари чрез контактите си или общи дейности с жени.

През този месец ще бъдете ангажирани по един или друг начин с развитието на един съдебен или юридически казус. Това ще бъде тема за различни разговори или срещи.

Този месец вещае важно събиране или гости в дома ви.

Някои представители на зодията Лъв ще се зарадват с нов дом или квартира.

През този месец може да ви притесни новина или събитие свързано с дете или с бременност. Възможно е това събитие да касае човек от кръга ви приятели или роднини.

През декември ще се възникнат грижи за вашето здраве, терапия или посещение при зъболекар и др. Възможно е да следите новини за здравето на ваш роднина или приятел.

Приятните емоции през този месец ще са свързани с вашата работа или бизнес. Възможно е да получите интересно предложение, повишение, промяна в заплащането, да се появят нови клиенти или бизнес партньори.

През този месец може да пътувате, като ще вложите и някаква определена цел, замисъл в него.

Възможно е да уреждате документи, да планирате предстоящо пътуване. Контактите ви с хора отдалеч ще бъдат важни и емоционални за вас.

Ще възникне непредвидена ситуация свързана с пари.

Жените ще мислят и планират различни начинания, чийто старт може да започне още през този месец или в началото на 2020.

Мъжете ще са лабилни здравословно, ще трябва да избягват емоционални и психически натоварвания, да спазват лекарски съвети и да избягват самолечение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през декември ще ви се наложи да разрешавате на бързи обороти битови проблеми в дома си. Ще ви се наложи да ремонтирате или подмените различни вещи или техника.

Като цяло проблемите ви през този месец ще циркулират вътре в дома ви или в кръга ви от роднини.

Затруднения могат да имат тези от вас, които ще разрешават през този месец жилищен или имотен проблем.

През декември ще присъствате на среща или събиране свързано с жена. Възможно е жена да ви гостува по време на Коледните или Новогодишни празници.

В любовния си живот и в брачните си отношения избягвайте прояви на ревност, които могат да създадат нежелано напрежение особено в празничните дни.

През този месец приятели, съседи или колеги могат да ви поканят на годеж, сватба или друго важно семейно събиране.

През декември може да ви изненада новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Декември ще бъде неблагоприятен месец за тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело, като е възможно отлагане за по-продължително време.

Жените ще се натоварят психически с неразрешени проблеми или неизпълнени задачи от предишните месеци. Това ще ви направи емоционално нестабилни на моменти.

Мъжете ще преживеят нежелани промени в плановете си, поради допуснати пропуски или грешки през изминалите месеци или седмици.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през декември ще имате нужда от по-сериозен размисъл преди да вземете конкретни решения. А такава необходимост определено ще възникне! Тези важни решения преди всичко ще имат връзка със семейството ви.

Поради тази причина те не трябва да бъдат единствено ваши, а да се обсъдят с всички в дома ви. Не налагайте волята си! Разговаряйте и търсете най-доброто за всеки един от вас.

През декември ви предстоят важни събития свързани с роднина или приятел, който живее в друго населено място или зад граница.

През този месец могат да възникнат неочаквани ангажименти с документ или информация свързана с юристи, нотариуси и др.

През декември ще преживеете изненада свързана с пътуване. Може неочаквано да тръгнете на път или някой неочаквано да дойде в дома ви.

Ще запомните този месец със специално събитие свързано с близки хора, които не живеят с вас.

През този месец внимавайте при избора си на Коледни подаръци. Бъдете предпазливи с покупки на промоция или с награди. Предстои ви неприятно разочарование.

Ще преживеете среща с приятели, които ще бъдат притеснени около едно неприятно събитие в семейство си.

Нестабилни и деликатни ше бъдат лични или романтични отношения с човек, с когото имате връзка от скоро.

Жените ще преживеят месец, който ще остави ярка следа в живота им. Не се колебайте да грабнете всяка нова възможност или шанс, които живота ще ви предложи през декември.

Мъжете ще имат повече професионални или бизнес задължения. За вас това ще бъде време, в което ще трябва да използвате всяка възможност да стабилизирате позициите в кариерата си и да докажете способностите си.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, декември ще бъде благоприятно време за развитие на ваша романтична връзка с партньор от друго населено място или от чужбина.

През този месец може да имате разговори или да планирате различни неща свързани с предстоящ годеж, сватба и др.

През този месец може да се разочаровате от действията или думите на съседи, приятели или хора, които живеят близо до вас.

Ще ви зарадва новина свързана с допълнителни пари в семейния ви бюджет.

През този месец ще следите развитието на романтична връзка на ваши приятели или роднини. Възможно е събитие свързано с тяхна предстояща сватба, годеж, раждане на дете и др.

През този месец ще ви изненада неприятна новина свързана със здравето на човек, когото познавате.

През декември ще сте свидетели на емоционален срив в живота на приятели, които преминават през труден период от живота си. Възможно е това да има връзка с някаква загуба или раздяла в техния живот.

През този месец ви предстои промяна поради напускане или преместване на ваш колега, ръководител, бизнес партньор или клиент поради различни причини.

През декември ще се обмисля пътуване по семейни причини, събиране на семейства за Коледните празници и др.

Някои от вас ще посрещнат роднина от далеч, който ще дойде на гости или се прибира завинаги в родината си.

Жените ще проявят по-голяма щедрост и оригиналност при избора си на Коледни подаръци.

Мъжете ще са настроение за любов, нежност и ласки и техните действия в голяма степен ще се определят от емоциите им.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, плановете ви за декември могат да се окажат коренно различни от това, което ви предстои да преживеете. Особено що се отнася до неща свързани с пари.

Научете се да приемате събитията, такива каквито са. Не се натоварвайте с предварителни надежди, които впоследствие да ви разочароват.

През декември ще имате повече контакти с хора от близо и далеч.

Ще получите покана или предложение както от личен, така и от делови характер. Може да възникне възможност за нова работа или допълнителен ангажимент чрез вашите приятелски отношения.

В различните срещи през този месец ви предстои да научите важни и полезни за вас неща.
Ако планирате някаква конкретна работа, ремонт или подобрение в дома си, определено ще имате успех.

Нова работа или старт на нов бизнес на човек от семейството ви ще създаде силни емоции от първите успехи или положителни отзиви.

Декември ще бъде благоприятно време за дела свързани с дом, преместване и подобрения.
През този месец ще срещнете нови интересни хора и ще създадете нови приятелства.

През този месец ще имате финансови постъпления в дома си чрез банка, застраховка и др.
Напрежението в личния ви живот ще е вследствие на неразрешени досега емоционални проблеми и недоразумения.

Жените ще се зарадват на всеки малък доход в бюджета си, защото изкушенията по празниците ще са големи.

Мъжете ще допуснат неприятен конфликт в дома или в работата си, който ще създаде много сложна ситуация в роднински или професионални отношения.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през декември ще ви изненадат различни проблеми или ситуации, които ще изискат по-внимателни действия от ваша страна.

Възможни са неочаквани здравословни неразположения, които ще ви накарат да се замислите върху начина си на живот.

През този месец може да преживеете раздяла с жена от кръга ви роднини или приятели, която ще е вследствие на преместване в друго населено място, нова работа, ново семейство и др.

Ще срещнете трудности при избора си на Коледни или Новогодишни подаръци и моят съвет е да избягвате неща, които ви се предлагат с намаление, тъй като ще останете разочаровани от качеството им.

Самите вие може да останете разочаровани от един неподходящ или непотребен подарък, който някой ще ви подари.

През този месец ще преживеете емоционални и интересни моменти с дете, с пътуване, събирания и др.

През декември ще възникне неприятно случка или инцидент с мъж от кръга ви приятели или роднини. Трудно е да се определи по какъв начин ще се отрази на вас едно такова събитие.

Жените ще имат повече поводи за удовлетворение и задоволство. Ще ви очароват действия или предложение от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще пътуват през този месец на различни разстояния и поради различни причини. Ще сте неспокойни, нетърпеливи и непредсказуеми в поведението си.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през декември ще преживеете изненада, която ще има връзка с мъж. Възможно е предварително да имате очакване, за подобно събитие и въпреки всичко да се окажете неподготвени за подобни емоции.

През този месец очаквайте събиране в семейна среда, с роднини. В повечето случаи вие ще гостувате на роднини или ще бъдете канени от тяхна страна на различни места.

Предстои ви среща с роднина или с приятел, с когото не сте се виждали дълго време.

През декември ще ви разстрои новина или телефонен разговор свързан със събитие от миналото ви. Нещата, за които ще бъдете информирани ще променят някои ваши планове или очаквания. Тези събития вероятно ще с еотразят не само върху вашия живот, но и върху живота на други ваши роднини.

През този месец ще сте съпричастни към една сложна ситуация в живота на приятел.

Вероятно сега ще възникне притеснение или напрежение около пътуване или събитие в живота на човек от семейството ви.

Жените ще направят всичко възможно да създадат специална празнична атмосфера в дома си почти през целия месец. Поводи за това дори и да нямате, ще намерите. Ще имате през повечето дни приповдигнато настроение, в очакване на една положителна промяна в живота ви.

Мъжете ще очакват повече внимание от страна на деца или роднини към собствената си персона. Няма да сте точно егоисти през този месец, но определено ще търсите и искате повече внимание.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през декември различни причини ще ви се наложат по-големи или неочаквани разходи за деца или роднини. Възможно е да отделите някаква сума пари за благотворителност, в помощ на някой, който е важен за вас или друга важна причина.

През декември мнозина от вас ще имат възможност да се зарадват на неочакван подарък.
Вещ, която сте изгубили или повредили преди време, пре зтози месец ще имате възможност да възстановите с една нова покупка.

През този месец пазете личната си кореспонденция от нежелателен достъп на други хора, за да няма неприятни изненади или конфузни ситуации.

Декември вещае важно събитие свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Ще получите неприятна новина свързана с инцидент или злополука с човек, чието развитие ще ви вълнува.

Сега ще създадете нови запознанства и контакти с хора, с които тепърва ще откриете, че имате общи интереси или познати. Нови съседи или нови хора в мястото, където живеете ще са повод за разговори или срещи с тях.

През декември очаквайте най-различни изненади от страна на приятели от близо и далеч.
Това ще бъде благоприятен месец за допълнителни доходи от работа или бизнес. Напълно е възможно да преживеете една промяна в работата си или да получите предложение за такава.

Жените ще имат различни неочаквани преживявания, но и самите те ще организират различни изненади на свои приятели или роднини.

Мъжете ще вложат големи очаквания в развитието на финансовите си дела. Ще ви обнадежди една благоприятна новина, чието развитие предстои през 2020.

Източник: zarata.info

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама