Андреа и фотошопът ѝ се прочуха в Канада (ВИДЕО)

415

Фолкпевицата Андреа се прочу в Канада, но този път не с нова песен, а със своите снимки в социалните мрежи.

Блондинката е много активна в Instagram, но нейните снимки са толкова много обработени с фотошоп и филтри, че често нямат нищо общо с реалността.

„Славата“ й е достигнала и до Канада, където местна влогърка я постави под номер 3 в непрестижната класация.

„Тя променя всичко по себе си – от лицето до тялото. Освен това, на снимките, които са видно много фотошопирани, тя твърди, че е натурална и без грим“, коментира водещата на класацията, цитирана от „Труд“.

Кадрите, които тя показва са сравнително стари – след двубоя на вече бившия приятел на Андреа Кубрат Пулев, има дори и от зората на нейната кариера. Има и от последния фрапиращ случай – от рожден ден на гримьор в столичен клуб.

След него самата Андреа отговори на критиките и заяви, че не тя е най-големия проблем на България.

„Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама