Момичето Дракон татуира очните си ябълки в синьо и зауби зрението си за три седмици (ВИДЕО)

526

Амбър Лука e на 24-години от Нов Южен Уелс и е похарчила над 20 000 британски лири, за да трансформира тялото си.

Тя разкри, че е ослепяла за три седмици, след като си е татуирала очните ябълки със синьо мастило, 40-минутната процедура е била много мъчителна и опасна.

Освен сините очи, момичето има 200 татуировки по тялото си, разделен език на две, импланти в гърдите, хиалурон в устните и скулите, както и остри импланти, поставени в ушите.

Амбър, която нарича себе си „Белият дракон със сини очи“, започва трансформацията си на 16 години. Тя заявява обаче, че татуирането на очната ябълка е била най-опасната процедура, която е правила до момента.

Пред Barcroft Media, тя сподели: „Не мога дори да ви опиша какво е усещането, след като в очната ябълка е проникнало мастилото, усещаше се като че съм разтрила малки парченца стъкло в него.“

„За съжаление татуистът ми навлезе твърде дълбоко в очната ябълка.Ако процедурата се извърши правилно, изобщо не трябва да ослепявате, а аз бях сляпа три седмици.Това беше доста брутално.“

Майка й споделя, че дъщеря й е била диагностицирана с депресия на 14 години. Причината идвала от това, че не харесва тялото си и именно тази новина я подтикнала да промени външния си вид.
Амбър иска напълно да покрие тялото си с татуировки до март 2020 г.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама