Баба влогър спечели милиони последователи

91

Доня Анхела е на 69 години и е успяла да научи хора от цял свят как да си готвят от яйца за закуска до традиционни ястия от мексиканската кухня.

Доня Анхела отваря канала си с рецепти за храна през август тази година и вече е достигнала 1 млн. последователи, за което получи плакет от платформата за видео споделяне Youtube.

Това постижение излезе наяве през страницата ѝ във Facebook. Бабата качи снимки с два плакета, единият от които държи дъщеря ѝ.

В същата публикация Доня Анхела показа и следващото си видео, на момента, в който получава плакетите.

Възрастната дама получи отличието точно след като сбъдна мечтата си – да посети за пръв път плажа. Тази ѝ цел бе постигната именно с помощта на последователите ѝ.

„От ранчото до кухнята“ (De mi rancho a tu cocina) се нарича канала на Доня Анхела в youtube..

Жената благодари на последователите си за това, че я гледат и благодарение на тях е сбъднала мечтата си да посети плаж и морето за първи път в живота си.

Бабата е от Мичоакан, Мексико и споделя рецепти за традиционни ястия от своя регион и мексиканската гастрономия. Тя постига завидния милион само с 22 видеа в платформата за споделяне.

Сред рецептите ѝ са тези за това как да правим комалски питки, пълнени чушки, корундас, моле, яйца с чушки, шоколадов атол и дори кафе. Много от тях тя готви с натурални съставки от своето ранчо.

Доня Анхела е на 69 години и е успяла да научи хора от цял свят как да си готвят от яйца за закуска до традиционни ястия от мексиканската кухня.

В коментарите се виждат хиляди хора, които ѝ благодарят за рецептите и уверяват, че с нейна помощ са успели да сготвят и дори да опитат за първи път някои мексикански храни.

В едно от последните си видеа тя показва как се прави сладка тиква, едно от типичните ястия за този период в Мексико, а именно празника Ден на Мъртвите. Това ястие е едно от даровете на този ден.
Понастоящем последователите и наброяват повече от 1,5 млн. души.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама