Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави (ВИДЕО)

117

Камен Воденичаров ще е водещ на предаването „Вечерта на „Ку-ку бенд“ в новата телевизия на Слави Трифонов – 7/8 ТВ, която стартира на 4 ноември. Новината съобщи самият Слави в страницата си във Фейсбук.

Щрак! Изненадите не спират„, са финалните думи на Воденичаров в анонса на шоуто.

Камен Воденичаров, Слави Трифонов и Тончо Токмакчиев създадоха Студентска програма „Ку-Ку“ през 1990 г., а по-късно и телевизионното предаване „Каналето“. След това обаче Трифонов и Воденичаров се скараха и пътищата им се разделиха. С част от екипа Слави създаде „Хъшове“ и впоследствие „Шоуто на Слави“. Камен пък остана в БНТ с „Шоуто на Канала“.

След години в свое интервю Камен Воденичаров обясни, че причината за раздялата с Трифонов не е една, но основната била различната визия за развитието на нещата. По думите му, двамата не можели да работят спокойно в екип, като се разминавали и по отношение на стила музика, която да се изпълнява и продуцира.

„Изобщо разминавахме се почти във всичко. А така не може да се работи“, заключи тогава Воденичаров.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама