Миролюба Бенатова: Няма да работя при Слави

77
Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя., казва в свой посдт преди минути журналистката. Реакцията й е по повод тиражираната информация, че Трифонов  я е привлекъл в бъдешия си телевизионен проект
Ето какво написа тя на страницата си във фейсук“
Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов.
Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах.
Реално нямахме среща.
Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес.
Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя.
Та, ето един репортаж с моя „глас“ – „Гласът на шофьора“. Доза реалност, директно от живота, както се пишеше, когато вестниците имаха влиянието на телевизията. И се четеше ненаситно, с доверие. Тук:

Разказите са автентични, но по обясними причини анонимни. На тези, които скептично коментират: „Да, ама медицинските сестри не се возят на такси”, отговарям: „Возят се!“
У нас, между другото, стандартен таксиметров курс струва колкото два билета и половина за градския транспорт. Разбира се, ако колата е без помпа, каквато карам аз. Но затова, друг път.
Поздрави:
Миролюба Бенатова, шофьор на такси

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама