Деветима са кандидатите за кмет на Добрич

86

Деветима са кандидатите за кмет на Добрич. До крайния срок за регистрация в Общинската избирателна комисия 9 партии и коалиции са регистрирали своите кандидати за кмет на Община Добрич.

„БСП за България“ издига Георги Петков. Кандидатът на ВМРО е Детелина Симеонова. Местна коалиция НФСБ (АБВ, ЗС „Ал Стамболийски“/ регистрира Йордан Апостолов. Кандидатурата на настоящия кмет на Добрич Йордан Йорданов бе издигната от местна коалиция .Движение България на гражданитеДБГ, НДСВ, Съюз на свободните демократи, Глас народен. Кандидатът на местната коалиция ГЕРБ-СДС е Надежда Петкова.

ДПС регистрира Нежля Амди-Ганева за кандидат-кмет. а ВОЛЯ залага на Ивелин Стоянов Иванов. Свой кандидат регистрира ПП „Възраждане“. Това е д-р Николай Бекяров, а коалиция „Ние, гражданите“ издигат Вяра Николова-Момчева.
Няколко партии и коалиции ще участват в изборите само с листа за общински съветници. Това са ПП „Никола Петков“, Коалиция „Демократична България – Обединение“, ПП Атака, „Обединени Социалдемократи“ и партия „Българска демократична общност“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама