Милин посегна на жена във „Фермата“

186

Хомофобът Иван Милин, който сбъдна мечтата си още в началото на „Фермата“ – влезе и спечели битка с гей, се забърка в нов скандал.

Той разбуни духовете сред зрителите, а в социалните мрежи се надигна и основателно недоволство, след като удари жена, пише dnes.bg.

Според йерархията в шоуто, Митко даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой вътре на Милин. Бети направи забележка на Милин, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар.

Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците. А и какво значение има дали е лек, среден или силен?

Иван Милин се извини на Бети, но трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си.

Междувременно се заформи завера във „Фермата“, в която се включиха и едни, и богати. Целта е да се изгони софтуерния милионер Митко Караиванов. В дъното на интригата застана Ивайло Шопски, който е в открит конфликт с Митко.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама