Красивата Симона поиска 70 000 лв. от бившия си, застрелял хазартен бос

98

70 000 лева за претърпени неимуществени вреди поиска простреляната в Слънчев бряг Симона Тодорова от бившия си приятел Михаил Станчев, който на 2 юни застреля хазартния бос Коста Николов – Миджурина.

Михаил Станчев, убил хазартния бос Коста Николов и прострелял красивата Симона Тодорова, е готов да признае всички факти в обвинителния акт, с което ще може да се възползва от съкратено следствие и намаляване на присъдата с една трета, предаде Burgas24.bg.

Симона, която по чудо оцеля след като бе простреляна от Станчев, не се яви днес в съда. Тя обаче желае да бъде конституирана като граждански ищец и настоява за обезщетение от 70 хил. лв. Семейството на убития хазартен бос претендира за общо 350 хил. лв. кръвнина.

Кървавата драма се разигра през юни 2018-а пред хотелски комплекс в Слънчев бряг. 54-годишният бизнесмен Коста Николов получи 3 куршума в главата и издъхна на място. Красивата Симона дълго време се възстановява в болницата и оздравя по чудо.

Станчев, който е стрелял със законното си оръжие, бе задържан на ГКПП „Лесово“, докато се е опитва да напусне страната.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама