Нова смърт на пътя с мотоциклетист

95

Моторист загина при тежка катастрофа край Кюстендил, други двама други са пострадали.
Моторист загина край Кюстендил, други двама души са ранени в Кочериново. Това съобщават от местната полиция, цитирани от Дарик нюз.

Младият мъж е управлявал мотоциклет „Хонда“, загубил е контрол над него и при падането тялото му се е ударило в насрещно движещ се лек автомобил „Форд“. Инцидентът е възникнал на пътя Кюстендил-София, при отклонението за село Жабокрът.

Лекият автомобил е управляван от 62-годишен водач, тестът му за употреба на алкохол е отрицателен. Пристигналият на място медицински екип, е констатирал смъртта на мотоциклетиста, тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница.

При друг случай – двама души са ранени при катастрофа в Кочериново. Инцидентът е между таксиметров лек автомобил „Опел“ – управляван от 65-годишен мъж от Благоевград, и лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 24-годишен мъж от Кочериново.

При произшествието, са пострадали водачът на таксиметровия автомобил – със счупени ребра и други наранявания е настанен в отделението за реанимация на благоевградската болница, а пътникът в таксито – 75-годишен мъж, е настанен в отделението по травматология със счупен таз.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама