Охраняват гроздето с жандармерия

84

Екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив участват активно в охраната на лозовите масиви. И през тази година се предприемат допълнително мерки за опазване на селскостопанската продукция в областта.

От днес екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив съвместно с колегите си от районното управление в Септември патрулират в зоните на лозовите масиви, тъй като се очаква в скоро време началото на гроздобера. Съвместните патрули създават условия за нормалното и спокойно протичане на брането на лозята в районите на Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово.

Ще се извършват и засилени проверки на местата за изкупуване на готовата продукция, както и на превозните средства и техните товари. С цел ефективност на проверките призоваваме ражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да носят в себе си документи за самоличност.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама