Кичка Бодурова изпрати на училище осиновената си щерка със сълзи

1694

Естрадната звезда Кичка Бодурова, която допреди няколко седмици бе на гастрол в България, се прибрала по-рано в Америка, за да изпрати осиновената си дъщеричка на училище.
В САЩ по правило учебната година започва по-рано – още на 1 септември, затова певицата решила да си остави достатъчно време, за да подготви новото попълнение в семейството за първия училищен звънец, написа клюки.бг. Изданието допълни, че звездата се е разплакала от умиление.

Именно през лятото бе финализирана процедурата по осиновяване, призна самата Кичка. Детето било и главната причина звездата да се прибере в родината.

Бодурова подала заявленията още през зимата, а през август с мъжа ѝ Крис получили официално правата над момиченце, изоставено от биологичните си родители в Дом „Майка и дете“. Засега обаче певицата не желаела да разкрива самоличността на осиновената си щерка.

Кичка има и голяма дъщеря – Кристи-Жаклин, която плакала, когато се запознала със 7-годишната си сестричка.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама