Милко Калайджиев: Може тази политическа партия да ме издига, но аз не съм казал да

0
blank
Снимка: Facebook, Милко Калайджиев

Може тази политическа партия да ме издига, но аз не съм казал да. Не съм направил нищо, а те започнаха да ме плюят. Както може да ме обичат хората, така може и да не ме обичат.

Само се шегувам като започнат да идват избори и хората започват: „Айде, бате Милко, ще гласуваме за теб“.

Това заяви Милко Калайджиев в ефира на Нова телевизия по повод информацията, че ще е кандидатът за кмет на Свиленград от листата на ДПС.

„Да кажем, че аз ще съм най-усмихнатият кмет. Обичам да ходя между хората. Отивам за кмет и ме предават ,и Милко става аутсайдер, а Милко не обича да е такъв“, каза още той. По думите му един кмет е нищо без екип и  без специалисти. „Нямам шофьор, защото вярвам само на себе си. Доказах, че не съм чалгар“, заяви още Калайджиев. Той сподели, че близнаците му учат медицина и архитектура. „Не съм им купувал нито коли, нито апартаменти. Откъде да им ги купя, аз да не съм милионер“, каза той.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама