В Англия: Откриха мъртъв българин, обявен за издирване

295

Полицията в Кент потвърди, че неидентифицирано тяло. открито в Мейдстоун. е на мъж, за когото беше съобщено, че е изчезнал по-рано тази година, съобщава “24 часа”

39-годишният Никола Георгиев от Мейдстоун бе обявен за изчезнал преди около 6 месеца. За последно той бил забелязан на Upper Stone Street в Мейдстоун около 20:00 в неделя на 17 март 10 дни по-късно полицията в Кент пусна апел за информация за изчезналия Никола и го описа като мъж със средно телосложение с къса черна коса. Говорело се, че той има връзки с Брайтън в Съсекс, информира ITV News.

През април детективите отправят друг апел, заявявайки, че искат да чуят нещо от членове на местната българска общност които може би го познават и могат да предоставят информация за местонахождението му. Но нито един апел за намиране на г-н Георгиев не беше успешен. Полицията в Кент твърди, че служители са били повикани в имот в Мейдстоун в четвъртък (16 май), след като е открито неидентифицирано тяло.

В петък. 6 септември, от полицията заявиха, че тялото е на Никола Георгиев.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама