Зловещи подробности за тайното парти край Варна (СНИМКИ)

413

В интервю за „Нова Вест“ кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров разказа за гледката, на която е станал свидетел от тайното парти, на което е присъствал Иван Йорданов.

Припомняме ви, че трупът на младия мъж бе намерен в треви в близост до селото вчера. Според неофициалната версия мъжът е присъствал на многолюден купон в изоставеното поделение край селото, след което изчезна, бе издирван една седмица и вчера жител на селото откри трупа му.

снимка bgarmedforces.files.wordpress.com

На 24 август получих сигнал за необичайно струпване на хора в изоставеното поделение край селото. Отидох веднага на място да го проверя и открих много коли с чуждестранни и български регистрации. Това разказа в интервю за „Нова Варна“ кмета на село Любен Каравелово, Иван Димитров. По думите му е бил подаден сигнал на 112 за необичайно струпване на хората в руините на бившето военно поделение.

снимка bgarmedforces.files.wordpress.com

Там има много стари гаражи, хората бяха там. Видях двама младежи на около 20-25 годишна възраст и говорих с тях, питах ги какво правят там. Сториха ми се съмнителни, неадекватни. Казаха, че правели някакво парти, разказа още кмета на Любен Каравелово. Той обясни още, че е подал сигнал за видяното на дежурния по община. Не можах да вляза много навътре имаше палатки, но колите бяха така спряни, че да отрежат достъпа навътре.

снимка bgarmedforces.files.wordpress.com

Впоследствие, след като става ясно, че Иван Йорданов е издирван и вероятно е бил на партито, последват други проверки от полицията на място, но пришълците вече отдавна са си заминали, разказа още кмета. Миналата година имахме подобни сигнали за шум и необичайно струпване на хора, разказа още Димитров. По неофициална информация тайните партита, които се организират в социалните мрежи, обикновено се провеждат на такива изоставени терени . При тях има изобилие на дрога и алкохол, а достъпът е платен и е само чрез лични покани. Според спецове нерядко любителите на адреналина стават жертви на тежки интоксикации.

Към момента обаче не е ясно дали случаят с намереният Иван Йорданов е такъв. По информация на полицията по тялото му няма следи от насилствена смърт, тепърва аутопсията ще установява причините.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама