Едно от най-големите технологични събития в югоизточна Европа отваря врати в Пловдив

46

Новата 2019-та година се оказа ключова за град Пловдив не само с представянето му пред света като Столица на културата, а ѝ с едно от най-дългоочакваните събития в сферата на информационните технологии – навярно вече сте дочули, но да го повторим: става въпрос за Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019.

Мястото е Международен Панаир Пловдив, датите са от 23-ти до 28-ми септември включително, в часовия интервал от 9:00 до 18:00 часа.

Защо се организира събитието?
Живеем във времена на скорострелен технологически прогрес. Това несъмнено се отразява върху всяка една сфера от човешкото съществуване – комуникации, бизнес, услуги, изкуство, хобита и др. Целта на събитието е да представи пред широката аудитория, докъде е стигнал светът в напредъка на своите технологически познания и по какъв начин те влияят благотворно на нашето ежедневие, спестявайки и организирайки времето ни. Защото това е основното, за което човек се бори – време. Време за семейството. Време за любимите хора. Време за него самия.

Силен акцент е кариерното развитие в IT сектора. Това е един бранш, който се променя от ден на ден и привлича към себе си все по-голяма част от младите, които желаят да получат успешен кариерен старт. И не само – много специалисти в различни IT области търсят начини, по които да надградят знанията си и да затвърдят позициите си на пазара, използвайки нови и нови начини, за да успеят.
Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 Ви предоставя 13 тематични конференции, мастър класове, презентации и срещи с водещи ментори в областта на информационните технологии. В събитието са дали своето съгласие за участие над 250 лектори, които ще споделят с Вас своя професионален опит.

Какво ще съдържа събитието?
Организацията на събитието включва пет основни звена, които ще се провеждат паралелно и ще Ви дадат възможността да присъствате както на ефектни презентации в областта на роботиката, така и да се срещнете с топ работодатели и ментори.
Digital Expo ще се проведе в рамките на 6 дни и ще Ви даде шанса да се запознаете с продуктите и услугите на наши и чуждестранни водещи компании.

Digital Summit – подготвили сме тематични конференции, кръгли маси, дискусии и различни обсъждания по теми, свързани с информационните технологии. За Вас специално ще говорят над 250 лектори. Може да прегледате предварително списъка с темите за конференциите на следния линк: https://bdw.bg/digital-summit/
Digital Show – ще привлече към себе си голяма част от младата аудитория със своите работилници за деца и юноши. В продължение на 6 дни в специални обособени за целта зони, фирми и иноватори ще направят ефектни презентации на най-новите си иновации.

Speed Mentoring – тази част от събитието Ви дава уникалната възможност да завържете важни контакти в сферата на бизнеса, благодарение на предвидените менторски сесии. Участие ще вземат утвърдени лидери, които ще споделят своите решения и избори, благодарение на които са успели и са хората, които са.
IT Career Fair – тук водещи работодатели и фирми ще обявят свободни работни места, давайки на много хора нов професионален шанс.
Излъчване онлайн

Обещаваме Ви, че да присъствате на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 ще е освен невероятно приключение, то и важен момент в етапа на Вашето кариерно развитие.
Ако нямате физическата възможност да присъствате, имаме добри новини за Вас: може спокойно да го гледате дистанционно, тъй като част от събитието ще бъде предавано и онлайн.

За още информация посетете сайта ни: https://bdw.bg/
Очакваме Ви!

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама