25-годишна атлетка и моделка почина по време на тренировка (СНИМКИ)

1357

Руският модел и атлет Маргарита Плавунова е починала на 25-годишна възраст в понеделник, докато е тренирала в района на Моршански в западната част на Русия.

Безжизненото тяло на момичето е било намерено в близост до една от атлетическите писти в района. По информация на властите Плавунова е получила сърдечен арест, пише novini.bg.

След извършената аутопсия не били намерени следи от насилие по тялото ѝ, категорични са патоанатомите. Според специалисти сърдечният арест на 25-годишното момиче би могъл да е вследствие от натоварените и продължителни тренировки, на които е подлагала тялото си 25-годишната Плавунова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🥀🥀🥀

Публикация, споделена от @ ri_pl на

Най-голямата мечта на руската атлетка, която през останалото време е работила и като модел, е била да запише участие на Олимпиада. Самата Плавунова бе национална шампионка по бягане на 60 и 100 м и носителка на общо 18 медала от международни състезания, предаде агенция ТАСС, цитирана от испанския ежедневник “La Vanguardia“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

25-летняя легкоатлетка Маргарита Плавунова скончалась во время пробежки в Тамбовской области. Тело спортсменки обнаружили местные жители. Причина смерти устанавливается. Рита с детства занималась лёгкой атлетикой. Была многократной чемпионкой области и призером ЦФО, а в конце июля участвовала в чемпионате России #liferu #спорт #девушка #бег #атлетика

Публикация, споделена от LIFE.ru (@lifenews_ru) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама