Христо Мутафчиев спечели роля в китайски филм

49

Актьорът Христо Мутафчиев спечели симпатиите на китайски режисьор и съвсем скоро ще застане пред камерата за предстоящата лента „Синя магнолия“.
Филмът е копродукция между азиатската страна, Канада, Финландия и Унгария. Ролята си шефът на Съюза на артистите в България си спечели след кастинг, като повереният му персонаж е сляп преподавател. Подробности около „Синя магнолия“ все още не се знаят, като предстои и самият актьор да се запознае в по-големи детайли със сценария.

Междувременно зрителите се надяват скоро да видят Мутафчиев и в сериала „Ягодова луна“. Епизодите, които ще експлоатират на малкия екран темата за високоадреналинното ежедневие на пожарникарите, бяха заснети през пролетта. Самият актьор определи героя си пред „Монитор“ като „не най-добрия човек, когото можем да познаваме“, а с участие в поредицата се разписват още Асен Блатечки, Деян Донков, Александър Сано и Йоана Буковска.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама